Továbbra is felújítás alatt a a Tiszavasvári úti felüljáró Nyíregyházán

Megosztás

Idén folytatódtak a munkálatok a város egyik jól ismert pontján. A felújítások célja, hogy biztonságosabbá váljon a terület, valamint az arra közlekedők dolgát is megkönnyítsék.

Látványos munkálatok zajlanak Nyíregyházán a megújulás alatt álló Tiszavasvári úti felüljárón és környékén. Erről Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is megosztott néhány fotót közösségi oldalán a Nyiron.hu beszámolója szerint.

A cikkben leírtak alapján jelenleg a támfal építése zajlik – ezzel párhuzamosan a közművek és vezetékek kiváltása, még a téli üzem alatt megtörténik.

“A Tiszavasvári úti felüljáró a nyugati oldalán, a városból kifelé vezető szakaszon újul meg teljes egészében a Csalitos utcáig. A csomópontot több jelzőlámpával, újabb sávokkal látják el, s a nyertes önkormányzati pályázat részét képezi a kerékpárút és a járda építése is” – írta a polgármester saját oldalán.

Az útépítés még idén tavasszal, valamikor márciusban kezdődhet meg, míg a teljes beruházás valamikor idén ősszel fejeződhet be, ha minden a tervek szerint halad.

Kapcsolódó cikkek