Újabb Aldi nyílik meg a megyeszékhelyen

Megosztás

Ez már az ötödik áruházuk lesz Nyíregyházán, ami pont az egyik volt Tesco területén nyitja meg kapuit.

Javában zajlanak a készületek, hiszen néhány nap és nyitás. Április 20-án nyitja meg új áruházát az Aldi Nyíregyházán, így a városban élők és a környékbeliek számára már öt ALDI-üzlet kínál remek minőségű, mégis kedvező árú termékeket a cég közleménye szerint.

A Nyiregyhaza.hu oldalon megjelent cikkben foglaltak alapján az új üzlet a Vay Ádám körút 20. alatt várja majd vásárlóit, akik kényelmesen és pénztárcabarát módon intézhetik a bevásárlást. Ötödik üzletük központi elhelyezkedésének köszönhetően újabb városrészek lakóihoz kerülnek közelebb.

Április 20-ától 22-éig, illetve a készlet erejéig számos élelmiszert kínálnak majd a megszokottnál kedvezőbb áron a nyitási akció keretében, a pékáruk például 20%-kal lesznek olcsóbbak, de a konyhai, fürdőszobai, kerti és sporteszközök, szerszámok szintén alacsonyabb áron lesznek elérhetők.

További érdekesség, hogy az első 300 vásárlót egy LEGO-val ajándékozzák meg, a nyitás napján 10 óráig pedig minden 5000 Ft feletti vásárlásnál lehetőség lesz megpörgetni a szerencsekereket további nyereményekért.

Forrás/fotó: Nyiregyhaza.hu

Kapcsolódó cikkek