Festményeivel 12 évesen már milliókat keres Sávolt Karolina

Megosztás

Az Északkelet-Magyarország fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Dr. Szabó Tünde kislánya elképesztő alkotásokat hoz létre, melyek már most hatalmas összegeket érnek. Az ifjú művésznek már saját kiállítása is volt, az érdeklődés pedig egyre nagyobb iránta a sajtó felől is.

A nyíregyházi származású korábbi sportért felelős államtitkár, jelenleg kormánybiztosként dolgozó Dr. Szabó Tünde lányát hihetetlen tehetséggel áldotta meg a sors, amit egyelőre nagyszerűen kamatoztat. A művészetet autodidakta módon kezdte el tanulni, az RTL által készített interjúban részletesen is mesélt erről.

Az ifjú hölgy elmondta kezdetben könyvekből és az internetről tanulta meg például a festékek kikeverésének technikáját és a helyes ecsethasználatot, de néhány online kurzust is elvégzett már. Az érdekesség, hogy tanárok nem figyeltek fel a 12 éves lány tehetségére, egy asztalon hagyott kép miatt a szüleinek szúrt szemet, hogy rajzai kiemelkedően jók, ráadásul a festés számára pihenés, örömet okoz neki, és kikapcsolja. Az a célja, hogy minél többen megismerjék a munkáit és másokat is ösztönözni akar. Az alkotás mellett teniszezik, ami szerinte legalább annyira kell az életébe, mint a festészet, de Idén is szeretne kiállítást rendezni, mivel jövőjét képzőművészként képzeli el.

Forrás: RTL

Fotó: Sávolt Karolina – Facebook

Kapcsolódó cikkek