Kétgyermekes anya halt meg egy felelőtlen sofőr miatt Nyírcsaholynál – videó

Megosztás

Kihallgatták a nyomozók azt a 24 éves nőt, aki miatt – a gyanú szerint – idén márciusban egy kétgyermekes édesanya halt meg egy frontális karambolban Nyírcsaholynál.

A Tények riportja szerint a vétkes sofőr csaknem 100 km/órával száguldozott, amikor egy kanyarban elvesztette az uralmát a kocsija felett, áttért a szemközti sávba, ahol ütközött egy másik járművel.

Az áldozat egy 37 éves, kétgyerekes mátészalkai édesanya, akinek az életéért egy órán át küzdöttek a mentők, de nem tudták megmenteni. A nő mögött utazott a gyermeke, aki könnyebb sérülésekkel megúszta a karambolt. Épp a nagymamának vittek ebédet, amikor a baleset történt.

A nő ismerőseit sokkolta a tragédia híre.

Egy állandóan mosolygós, jóindulatú hölgyet kell elképzelni, aki szépen nevelte a két gyermekét – mondta róla egy ismerős.

A balesetet vélhetően egy 24 éves nő okozta, akit most hallgattak ki a nyomozók. Ő a kihallgatása során a gyanúsítása ellen panasszal nem élt, de vallomást sem tett. Vádat emelhet ellene az ügyészség.

Száguldozott, kétgyerekes anya halt meg

Kihallgatták a nyomozók azt a 24 éves nőt, aki miatt a gyanú szerint idén márciusban egy kétgyermekes édesanya halt meg egy frontális karambolban Nyírcsaholynál. A vétkes sofőr csaknem 100 km/h-val száguldozott, amikor egy kanyarban elvesztette az uralmát a kocsija felett, áttért a szembe sávba, ekkor ütköztek.

Kapcsolódó cikkek