Ponthatárváró buli lesz Nyíregyházán

Megosztás

Július 24-én kiderül, hogy kiket vettek fel az egyetemek és főiskolák szeptemberben induló képzéseire. Számos helyen szerveznek az országban ponthatárváró bulikat, Nyíregyháza sem maradhat ki a sorból.

Nyíregyházán a SUNSHINE FM és Raiffeisen Bank készül közös Pont Ott! Party-val. Az esemény 16 órakor kezdődik és számos fellépő igyekszik majd szórakoztatni a közönségez addig, amíg ki nem derülnek a felvételi ponthatárok, írja az Eduline. A Sóstó Gardenben megrendezendő ünneplésen csak a 16 éven felüliek vehetnek részt.

A kapunyitást követően, DJ VÁGÓ és RICO & MISS MOOD lépnek fel, az este nyolc óra után pedig K Kevin és a LOVING ARMS ad majd koncertet az ünneplőknek.

A ponthatárvárásra országszerte nagyszabású rendezvényekkel készülnek. Veszprémben VALMAR, Szegeden Carson Coma, Pécsett T. Danny koncert lesz a ponthatárok kihirdetése után, és már a budapesti Pont Ott Parti helyszínére is fény derült, amit a tavalyihoz hasonlóan idén is a Budapest Parkban tartanak.

Nyitókép: A Pont Ott Party résztvevői a felsőoktatási ponthatárok bejelentésén Budapesten, az ELTE Lágymányosi Campusán 2019. július 24-én. MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó cikkek