Rejtélyes haláleset Nyíregyházán

Megosztás

Napok óta halott lehet az a nő, akinek rátaláltak a holttestére egy nyíregyházi lakásban. A nőt valószínűleg meggyilkolták.

Gyilkosság történt Nyíregyházán a Május 1. téren, melynek áldozata egy fiatal nő. Az elhunyt információink szerint már napok óta halott lehetett, mielőtt rátaláltak.

szon.hu azt írja, hogy a rendőrséget a környéken élők az erőteljes bűz miatt hívták ki. A lapnak megszólalt egy helyi nő is, aki azt állítja, ismeri az elhunytat: egy 30-as éveiben járó nő, aki állítólag sokat veszekedett az élettársával.

Gyakran hallottam másoktól, hogy sokat veszekedtek az élettársával, többen még azt is emlegették, hogy a férfi rendszeresen bántalmazta a nőt. Az viszont biztos, hogy a férfi rendszeresen ivott, s az utóbbi időben párja is egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére. Feltehetőleg így próbálta enyhíteni azokat a borzalmakat, amiket napról napra átélt. Legalábbis erről beszéltek a szomszédok is – mesélte a nő.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság még nyomoz az ügyben, nem árulták el, mi okozhatta a nő halálát.

Fotó: Blikk

Kapcsolódó cikkek