Nyíregyházi félelem: simán hazaengedte a bíróság a párját halálra verő férfit, köztünk jár

Az ember azt gondolná józan ésszel, hogy ez egy demokráciában lehetetlen. Mégis megtörtént, a múlt heti brutális nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottját nem tartóztatták le az őrizetbe vétel után, hanem hazaengedték és köztünk járkálhat. Remek hír, a bíróság pedig meg is indokolta, miért hagyja továbbra is szabadlábon az elképesztő gyilkosságot elkövető férfit.

Tovább olvasom

Borzalom: agyonverték a nyíregyházi nőt, aki az egyik szobában feküdt még napokig, a gyermekek így jártak haza az iskolából

Ismét egy nyíregyházi horror, napokig éltek egy fedél alatt az erőszak miatt elhunyt nevelőanyjukkal, majd az egyik kislány segítséget hívott, miszerint nem tudja felébreszteni a nőt. Nem is lehetett erre esélye. Megrázó videó.

Tovább olvasom

Hamarosan újra tárgyalás: kisebb büntetést akar az újfehértói vadász, aki egy vétlen lövéssel meggyilkolt egy ártatlan embert

Hihetetlen, de áldozata több, mint két kilométerre tartózkodott tőle, mégis halálos lett a lövés. Egyáltalán nem is látták egymást. Bár a lövés miatt elhunyt az áldozat, az eredeti büntetés enyhítéséért fellebbezett a vadász, pénteken újra jöhet a tárgyalás.

Tovább olvasom