Megölte betegtársát a nyíregyházi kórházban, az intézmény szerint ők nem hibáztak

Megosztás

Törött csészével ölte meg szobatársát egy beteg Nyíregyházán, ráadásul az elkövető öt nappal később szintén elhunyt. A kórház mossa kezeit, úgy gondolják, ők semmiben nem hibáztak.

Brutális bántalmazás a kórházban: egy törött csésze darabjaival megölte szobatársát egy beteg másfél éve Nyíregyházán- A 74 éves áldozatra az ágyában támadhatott rá a betegtársa. Áldozata a támadás másnapján meghalt, öt nap múlva pedig a bántalmazó. A nyomozás így megszűnt, de a megölt asszony családja kártérítést követel a kórháztól, ahonnan azt írták, ők nem hibáztak – számolt be az Rtl.

A nyíregyházi kórház sóstói részlegét sorompóval őrzik. Itt kezeltek másfél éve tüdőgyulladással egy 74 éves asszonyt. A Blikk derítette ki, hogy öt napja feküdt bent, amikor hajnalban rátámadtak egy összetört csésze darabjaival. Információink szerint a nővérek az ágyban találtak rá a vérző áldozatra, az arca és a keze is több helyen meg volt vágva. 

A lepedőn és a földön is porcelán darabok voltak, az összetört csésze az ágy mellett hevert. Az asszony másnap belehalt a sérüléseibe. De jött az újabb fordulat: úgy tudjuk, ki sem tudták hallgatni a kórteremben kezelt másik idős nőt, mert a véres kórházi támadás után öt nappal ő is meghalt.

Kapcsolódó cikkek