Halálos baleset Szabolcsban, teljesen összehajtogatták a Suzukit

Megosztás

A baleset oka egyelőre ismeretlen, az útról letért jármű ripityára tört, vezetőjét nem sikerült már megmenteni.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a múlt héten, egyik reggel 6 óra 30 perc körül a 4918-as számút 8. kilométerszelvényében Nagyecsed és Nyírcsaholy között. Az eddigi adatok szerint egy személygépjárművel közlekedő nyírcsaholyi férfi ismeretlen okból eredően lehaladt az úttestről, és a menetiránya szerinti jobb oldalon árokba csapódott.

A baleset következtében a gépjárműben egyedül utazó 66 éves olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a balesettel érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozás mellett megkezdte a helyszínelést – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint: Árokba csapódott egy személyautó a Nyírcsaholy és Fábiánháza közötti, 4918-as jelzésű út 8-as kilométerénél. A sofőr beszorult a járműbe, őt a mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki (sajnos már nem élve). A helyszínre megérkeztek a társhatóságok is. Az érintett útszakaszon félpályán lehetett közlekedni. 

Fotók: Mátészalka HTP

Kapcsolódó cikkek