Nyíregyházán is komoly gond van a közlekedők gondolkodásával

Megosztás

Jelen esetben például ez az autós mire gondolhatott? Vagy már az sem probléma, ha szemben megyünk a forgalommal?

Levente tette közkinccsé ezt a felvételt, ami a hétvége korai szakaszában, még a nagy eső után készült Nyíregyházán. “Ennyi birkát, mint Nyíregyházán van, a rendőrök itt jól kaszálnának” – írta a posztoló.

Természetesen özönlöttek is a hozzászólások a közösségi médiában a képhez. “És akkor az ilyennek állna feljebb ha kiszállnál és vérnéd nyakon és terelnéd a helyes irányba, bár kétlem hogy akkor is észhez térne. Az ilyennek nem is értem, hogy adhattak jogsit.”

“A Toldira is bejött ma egy agytröszt az Aranyról A volt Gangesz étterem felől. Pedig mutattam is neki az irányt. 2 autó jött vele szembe. Az út közepén találkoztak…. még ők tolattak vissza, hogy behúzódjon a parkolóba! Aztán megfordult, és jó irányban távozott!” – erősítette meg a problémákat Sándor.

“Mit neki szembesáv. Nem koppan az alja.” “Nehogy már beálljon a sor végére!? Mit képzelünk mi!? Mikor a szembesáv tök üres… Pont tökéletes. Mondjuk csak neki!” “”Gyertek át ma este és nézzetek meg a Tiszavasvári úton lévő felüljáró való közlekedést is?! Az is egy végeláthatatlan katasztrófa…”

Ennyire borzalmas lenne a nyíregyházi közlekedés?

Kapcsolódó cikkek