Nem is annyira ismeretlen férfi zaklatja a nyíregyházi masszőr lányokat?

Megosztás

Felháborító történet látott napvilágot Nyíregyházán, amelyet az egyik olvasó meg is erősített. Óvatosan az ismeretlenül bejelentkező, “speciális” masszázst kérő és erősen hiányos öltözetben belépő férfivel.

Egy neve titokban tartását fontosnak tartó hölgy tette közkinccsé a történetet a közösségi médiában.

“Kedves nyíregyházi masszőr lányok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy egy Ferenc nevű férfi járja a szalonokat, főként azokat, ahol végeznek nyirokmasszázst. A vezetékneve nem is az, mint amit ő mond. Aki szakmabeli, az pontosan tudja, hogy egy ilyen kezelést nem szívesen végzünk férfi vendégen, és azt is, hogy miért.

Ennek ellenére bekönyörgi magát, mondván, hogy az orvosa ajánlotta a nyirokmasszázst a fájó lábai miatt, majd a kezelésre alsónemű nélkül érkezik, és szemtelenkedni próbál. Természetesen szeret instrukciókat adni arra vonatkozóan, hogy a lába közé is be kéne nyúlni.

Rendre minden masszőrt megdicsér a munka végeztével SMS-ek formájában, és amikor esetleg nem kap új időpontot, a fenti kellemetlen “meglepetések” miatt, zaklatni kezdi a szakembereket. Legalább 5 kollégánál járt már, és ki tudja hány lány van még akiről nem tudunk, vagy hány lányt fog még zaklatni az aberrált hülyeségével

Remélem minél több új és régi masszőrhöz eljut ez az információ, figyeljetek!

Nagyon vigyázzatok Magatokra!” – írja a masszőr hölgy.

Egyáltalán nem egyedi esetről van szó, bár ez a posztból is kiderült. “Nálam is volt a kedves Ferenc… Sajnos az ilyen undorító viselkedés miatt olyan férfiakat sem vállalunk, akik hátsószándék nélkül jönnének masszíroztatni….” – írta Enci.

Kapcsolódó cikkek