Ungár: Nem voltak őszinték a Partizán vitájának résztvevői

Megosztás

Ungár Péter, az LMP legismertebb politikusa a rendezvény egészére, valamint arra is reagált, hogy a Partizán nem hívta meg az általuk megrendezett vitára. Szerinte javított volna a vita őszinteség szintjén, hogy ha ott lett volna párt.

“Ugye amellett, hogy elhangzott legalább, hogy a DK azon ígérete, hogy előrehozott választások lesznek, ha rosszul szerepel a Fidesz egy badarság, nem voltak a listavezetők őszinték az Európai Parlament valódi hatáskörével kapcsolatban.”

Úgy véli, nem illik ilyet mondani kampányban, de az Európai Parlament egy nagyon szűk hatáskörrel rendelkező testület, amely nem irányítja önmagában az európai politikát.

Azt ígérte, ha egy LMP-s bekerül, akkor lesz végre egy képviselő, aki az akkumulátorgyarmatosítással szemben a magyar természetvédelmet képviseli. Ennyi tud felelősséggel ígérni. “És itt még valami fontos: azok a pártok, akik a Partizán vitában úgy érveltek az akkumulátorgyarmatosítás ellen, hogy közben nyakló nélkül támogatják az elektromobilitást hazudnak a választóknak.”

Az LMP listavezetőjét, Ungár Pétert azért nem hívták meg, mert a pártja a közvélemény-kutatások átlagai alapján nem érte el a 3,5 százalékot. 

Kép: Kaszás Tamás / Index

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek