Élj a lehetőséggel! Szerezz érettségit munka mellett a Báthori István Gimnáziumban!

Megosztás

A hazai felnőttoktatás egyik legmeghatározóbb szereplőjének számít a most már több mint negyedszázada működő SZILTOP iskolahálózat, melynek négy gimnáziuma van, az egyik ezek közül a 2005-ben létrejött Báthori István Gimnázium. A Nyírlugosi székhelyű Báthori István Gimnázium 5 kelet-magyarországi megyében, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés Megyében 22 tagintézményében várja azokat a fiatalokat és felnőtteket, akik az érettségi bizonyítvány megszerzésével kívánják javítani a munkaerő piaci esélyeiket. A Báthori István Gimnázium küldetése a kezdetektől fogva, hogy a megyeszékhelyek mellett a munkanélküliség által leginkább sújtott kistelepülések, kisvárosok lakóihoz is “házhoz” hozza a tanulás lehetőségét, esélyt adva ezzel a továbbtanulásra, egy jobb munkahely elérésére.

Munka és család mellett tanulni bizony nem könnyű feladat, a hatalmas területet lefedő iskolahálózatunk, a heti két napos munkarendünk, a felnőttoktatásban jártas, tapasztalt tanári karunk, a tagintézményeink tanulóbarát légköre  azonban már 18 éve garantálja intézményünk sikerét. Meggyőződéssel valljuk ugyanis, hogy az áldozatos munka, a diákközpontú szemlélet meghozza gyümölcsét, mely az érettségiző diákjaink eredményei mellett az érettségizőink számában is egyaránt megmutatkozik, hiszen eddig közel 5000 (!) diákot segítettünk hozzá a hőn áhított érettségi bizonyítvány megszerzéséhez!

Azokon a településeken, ahol tagiskoláink működnek, mára már gyökeret vertek, az intézményünk léte így a helyi, sőt a kistérségi köztudat részévé vált. Iskolánk pedig a jövőben is törekedni fog arra, hogy elkezdett áldozatos munkát a legjobb tudásunk szerint folytassuk és az érettségizni vágyó diákjainkat még sokáig fogadhassák a Báthori István Gimnázium tagintézményei.

Élj a lehetőséggel! Jelentkezz most a 06-42-288-034-es telefonszámon vagy a 06-30-202-3232-es mobilszámon! Vagy online a www.bathoriestigimi.hu oldalon! Bővebb információért hívd a 06-80-202-302-es zöldszámunkat!

Kapcsolódó cikkek