Nyíregyházi lánynak is szurkolhatunk a vízilabda VB-n

Megosztás

Nyíregyháza is tényező a nemzetközi vízilabda térképén, Urbin Zsófinak már biztosan szurkolhatunk a világbajnokságon.

Az Aqua Sport Egyesületből – mint utánpótlás nevelő bázis – kikerült, majd a Digi Egerhez igazolt leány vízilabdások sorra meghívást kapnak az utánpótlás válogatottak összetartó edzéseire több korosztályban is. Viszont most Urbin Zsófi többszöri keretszűkítést követően az U16-os magyar válogatottat erősíti a szombaton kezdődő törökországi világbajnokságon.

Csicsáky Vincze szövetségi kapitány 15 ifjú hölggyel kezdi meg a küzdelmeket Manisa városában, ahol Dél-Afrika és Kazahsztán csapataival mérkőznek meg elsőként a csoportban.

Büszkék vagyunk! A teljes edzői stáb, az egyesület vezetése, nagy örömmel fogadta a hírt, hogy Zsófi ott lesz a világbajnokságon és képviseli Nyíregyházát és az Aqua Sport Egyesületet is, ahonnan indult! Reméljük szép eredménnyel zárnak majd a lányok, és a közel jövőben még több ilyen sikernek örülhetünk, mert vannak még tehetséges sportolóink, akik innen indultak, és válogatott közelben vannak! Hajrá, szurkolunk nagyon – tájékoztatott Urbin Tibor szakmai vezető, Aqua Se nevelőedző.

Fotó: Aqua SE

Kapcsolódó cikkek