Döbbenetes, vasúti átjáróban előzött a türelmetlen autós, életveszélyes mutatvány – videó

Megosztás

Nem elég, hogy a síneken előzött egyszerre több járművet is nagy sebességgel, de a dupla záróvonalat átlépve, a sávelválasztó sziget másik oldalán tette ezt meg. Halmozta a súlyos szabálytalanságokat. A történet végén pedig jött a csattanó.

A sötét autó sofőrje számára szerencse, hogy csattanó jött és nem csattanás. Néhány száz méterrel később ugyanis meg kellett állnia, mert a következő átjárónál pirosat kapott. Kész csoda, hogy nem rongyolt át piroson is a következő átjárónál, ha itt ez volt a hozzáállása.

A 112press.hu olvasójának fedélzeti kamerája a 86-os főúton rögzített egy szabálytalan előzést. Szívesen meghallgatnánk a sietős sofőrt, hogy erre miért volt szükség. A pár másodperces videó magáért beszél, de azért felvet néhány kérdést is.

Kommentár nélkül: Előzés vasúti átjáróban Szombathely határában, a 86-os főúton

Olvasónk videója magáért beszél. Pár száz méterrel később a sietős sofőr megállásra kényszerült, mert piros jelzést kapott a következő vasúti átkelőnél.

Slusszpoén: pár száz méterrel később a sietős sofőr megállásra kényszerült, mert piros jelzést kapott a következő vasúti átkelőnél.

Kapcsolódó cikkek