Szomorú: már padot is lopnak a nyíregyházi temetőből

Megosztás

Egyik nyíregyházi lakótársunk tette közzé szomorú történetét, hogy egy házilag készített, stabil, ám súlyos és méretes kis padjukat valaki meglovasította a temetőből. Döbbenetes, tényleg nincs lelkiismerete, aki ilyet tesz.

Egy neve elhallgatását kérő posztoló tette közzé szomorú történetét a közösségi médiában.

Szomorúan írom a következő sorokat!
A képen látható padot a párom készítette nekem 7 éve! Az élet úgy hozta, hogy 5 éve a Nyíregyházi Északi temetőbe vittük ki, a gyermekem sírjához. A padot magam festettem át, egy időálló festékkel, mivel kint volt a szabadban, tovább bírja, és ne menjen tönkre hamar. Tettem rá egy kis táblát, amire virágokat festettem, és magam festettem föl a gyermekem vezeték nevét. Szalagot is kötöttem rá, mert nagyon szerette….!

Rendszeresen járok a temetőbe, de az idén tavasszal, eltűnt. Először azt hittem, csak valaki odébb rakta, vagy ilyesmi. De sehol nem találtam. Kifelé menet, kérdeztük a portás hölgytől, hogy nem e látott valamit. Nem túl barátságosan csak annyit mondott, hogy itt mindent lopnak. De ez egy pad! Nem fér be egy személy autóba és nagyon nehéz volt. Valahányszor kimegyek a temetőbe, nekem nagyon hiányzik. Sokat ültem rajta, és nem csak én, hanem bárki, aki megfáradt, leülhetett rá.

Számtalanszor mentem ki úgy, hogy idős emberek ücsörögtek rajta! Sosem állítottam föl senkit róla! Kérem szépen, ha valaki fölismeri, mint írtam már, sötétbarna színű és nyilván a táblácska és a masni nincs rajta, vagy látott valamit, írjon ide a csoportban. Nekem még most is nagyon hiányzik. A párom csinálna másikat, de én ezt a padot szeretném, ha visszavinnék oda, ahonnan elvitték!
Jó szívvel gondolnék rá! – írta a közzétevő.

Tényleg érezhetjük, hogy 40 évvel ezelőtthöz képest mennyivel embertelenebb és rosszabb világba süllyedtünk, különösen hazánkban.

Kapcsolódó cikkek