Sikeres volt a nyári szezon a nyíregyházi fürdőkben

Megosztás

Augusztus végéig több, mint 335 ezer látogatót fogadhattak a nyíregyházi fürdők, igazi élmény volt ez a nyár a fürdőzőknek.

Kiemelkedő számú vendéget fogadhattak az elmúlt nyolc hónapban a nyíregyházi fürdőkben az előző évhez képest – erről számolt be a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója. Matavovszky Dániel elmondta: a strandidőszak hivatalosan is véget ért, így a múlt héten bezártak a kültéri medencék, a fürdő szokásos őszi programjai azonban az év további részében is várják majd a vendégeket.

Egy újabb kiemelkedő nyári szezonon van túl az Aquarius Élmény- és Parkfürdő, erről és az év hátralévő részéről adott tájékoztatást Matavovszky Dániel, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója kedd délelőtt az élményfürdőben. Mint azt elárulta: az idei év elmúlt nyolc hónapja már most sikeresebb volt, mint az előző.

– A nyári szezon véget ért, és szerencsére az idő is mellénk állt, nagyon szép nyári időszakot tudtunk produkálni. 250 ezer főt tudtunk a nyári három hónap alatt fogadni, és az első nyolc hónapban augusztus végéig ez a szám már elérte a 335 ezret, mely a tavalyi évhez képest jóval magasabb, hiszen 47 ezerrel több vendéget fogadtunk augusztus végéig, mint az előző évben. Ennek részben egyik oka az időjárás, és az erős nyári szezon, másik oka pedig az, hogy a tavaszi szezonban és az év eleji téli időszakban számos olyan újítást vezettünk be, melyeket a vendégek szerencsére nagy kedvvel fogadtak. Új jegytípusokat vezettünk be, ilyen a termáljegy, amivel a vendégek csak külön a termálrészlegre is tudnak egy kedvező árú termáljegyet váltani, kibővítettük a nyugdíjas napok számát. Korábban hétfőn volt egy nagyon kedvezményes belépési lehetőség a nyugdíjasoknak, de bevezettük, hogy csütörtökön is tudják érvényesíteni ezt a kedvezményt

 részletezte a vezérigazgató, akinek szavait a Nyiregyhaza.hu idézte. Kép: Termalfurdok.hu.

Kapcsolódó cikkek