Fontos változások a nyíregyházi forgalomban

Megosztás

Lesz olyan rész, ahol új táblát helyeznek ki, de a város két pontján fontos munkálatok miatt kell változásokra számítani.

Nyíregyházán, a Malomkertben több utcában is „lakó-pihenő övezet” táblákat helyeztek ki a közelmúltban – írták a város hivatalos oldalán. A cikkük szerint arra hívják fel a közlekedők figyelmét, hogy kizárólag célforgalomból hajtsanak be a területre.

Ezen kívül a Tiszavasvári útról a Derkovits utcára csütörtöktől két héten keresztül nem lehet bekanyarodni. Itt a Kerék utcáig zárják le a szakaszt, a munkálatok ideje alatt pedig a közlekedők türelmét kérik, de lesz más is, ami kavarodást okozhat.

A Kéményseprő utca csapadékvíz elvezetés 3/A ütem” tárgyú beruházásnak köszönhetően megkezdődnek a csapadékvíz elvezetés építési munkái. A kivitelező tájékoztatása szerint a beruházásnak köszönhetően megvalósul egy zárt csapadékvíz elvezető vezeték 580 fm, folyóka építés 580 fm hosszban, valamint kiváltásra kerül 426 m ivóvízvezeték is.

Az építéssel érintett terület: Kéményseprő u. Tünde utcai végétől a Kéményseprő utca 51 -ig.

A munkálatok ideje alatt forgalmi rend változás lép életbe a Kéményseprő utca teljes hosszán: az egyirányúsítás megszűnik, mind a két irányból zsákutca tábla kerül kihelyezésre, továbbá tilos lesz az átmenő forgalom.

A reggeli munkakezdést megelőzően (várhatóan 7:00 óra) valamint az aznapi munkák befejezését követően (várhatóan 17:00 óra) biztosítják a lakók részére a gépjárművel történő ki- és behajtást. A köztes időszakban pontszerűen korlátozásokra lehet számítani.

A kivitelezés ideje alatt életbe lépő forgalomkorlátozásokról, az esetleges közlekedési nehézségekről a lakosság folyamatos tájékoztatást kap a helyszínen dolgozó szakemberektől.

A kivitelezési munkálatok augusztus végére zárulhatnak le.

Fotók/Szöveg: Nyiregyhaza.hu

Kapcsolódó cikkek