Halott gyermeket találtak a csomagtartóban

Megosztás

Szörnyű dolgok történtek szombaton hajnalban Nyíregyházán.

A rendőrségre 2023. április 15-én 5 óra 50 perckor érkezett bejelentés, arról, hogy egy 2 éves gyermek életét vesztette, az eset körülményeit pedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálni kezdte. A Szon.hu cikke szerint már korán reggel több rendőr és mentő érkezett ki a Stadion utca felé.

Nem hivatalos információk szerint szombaton reggel a Nyíregyházi Rendőrkapitányságnál jelentkeztek (egyelőre nem tudni, kik és hányan) azzal, hogy az autójuk csomagtartójában egy halott kétéves gyermek van

„Reggel hét órakor jöttem, akkor mondta a mellettünk lévő kisboltos, hogy két mentő is volt itt, de akkor már csak az autó és két rendőr állt az út szélén. Nem is sejtettük, hogy ilyen tragédia áll emögött, hiszen itt a környéken gyakran történik valami, így nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget a dolognak. Felfoghatatlan, hogy megtörténhet ilyesmi a mai világban” – nyilatkozta az egyik közeli bolt tulajdonosa, akihez csatlakozott egy szomszédos üzlet munkatársa is.

„Én háromnegyed hatkor jöttem, és láttam az autót az út szélén, három férfi állt mögötte” – említette meg, de mások is felfigyeltek a furcsa eseményekre.

Fotó: Lengyel Nóra/Bordás Béla

Kapcsolódó cikkek