Borzalmas baleset történt Tiszavasváriban

Megosztás

Egyelőre tisztázatlanok a körülmények, de a sofőr és az elhunyt családjai egymást hibáztatják.

Az úttesten, egy kereszteződésben feküdt egy 43 éves nő, akin áthajtott autóval egy 22 éves férfi szombaton Tiszavasváriban. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Egyelőre nem tudni pontosan, miért feküdt Tiszavasváriban, a Szilágyi út és a Vasvári Pál utca kereszteződésében az úttesten a 43 éves B. Vera szombaton este – írja a Ripost.

A nő sötét ruhát viselt, amikor 21 óra után áthajtott rajta autójával egy fiatal férfi. Súlyos sérülései miatt már a helyszínen meghalt, családjában 12 gyereke és 2 unokája is gyászolja. A lapnak Vera egyik közeli rokona azt mondta, semmi biztosat nem tudnak a tragédiáról, de a nővel volt valaki, aki láthatta a balesetet, ugyanis előtte vele sétálgatott és italozott.

„Úgy tudjuk, hogy nem volt nagyon berúgva, így nem valószínű, hogy ezért feküdt le az útra. Mindenesetre keressük a szemtanút, aki aznap este vele volt, hogy tisztázza a helyzetet! – mondta a rokon. A Ripost információi szerint a 22 éves férfi hazafelé tartott, és ugyan meglátta az úton fekvő Verát, de már nem tudott megállni, és elgázolta a nőt. A sofőr sokkos állapotba került.

Az áldozat rokona szerint a baleset után a sofőr anyja azt írta a Facebookon, hogy Verát agyonverte az élettársa, és már halott volt, amikor fia átment rajta. „Pedig ez nem igaz, hiszen az élettársa otthon aludt! Egyszerűen csak menteni akarta a fiát, aki elgázolta Verát. Ismerjük a sofőr családját már korábbról. A baleset után a rokonságból fel is vették velük a kapcsolatot” – tette hozzá a rokon.

Szöveg: Szeretlekmagyarorszag.hu

Fotó: Google

Kapcsolódó cikkek