Nyíregyházi életkép – természetes vagy sem?

Megosztás

Valóban ennyire megszokott látvány és semmi különös nincs abban, ha ilyet látunk, vagy felháborító és sürgősen tenni kellene valamit?

Nem ürítették a kukát, eleve a mérete is nagyon kicsi. De ha már látjuk, hogy tele van a szemetes, miért tesszük rá, vagy éppen mellé és miért nem keresünk inkább helyette egy másikat? A képhez hozzászólók közül olyan véleményt is olvashattunk, miszerint hiba a kultúra is, de tényleg tehettek volna rendezvényre pótszemeteseket.

Az egyik helyi csoportban tette közzé egyik lakótársunk a szombat délutáni életképet Nyíregyházáról. Kinek a feladata lenne ezt eltüntetni, illetve gondoskodni arról, hogy ne is alakulhasson ki ehhez hasonló helyzet? Valóban a kuka mérete már eleve nagyon kicsi és ez önmagában is hiba?

Vagy egyszerűen csak jóval sűrűbben kellene üríteni, netán több szeméttárolót kitenni egymás mellé? Vagy a lakosságé, aki amikor látja, hogy tele a szemetes, akkor is próbálja bele-, illetve rátenni, netán eleve már csak mellédobni? Esetleg ezek összessége?

Kapcsolódó cikkek