Csütörtökön találkozzunk személyesen Nyíregyházán!

Megosztás

Csütörtökön Nyíregyházára érkezik az aHang és az Egységes Diákfront az összegyűjtött érvénytelen konzultációs ívekkel és egy „Stop Propaganda” feliratú iskolabusszal, illetve egy kerekasztal-beszélgetéssel. Az eseményhez a Szabolcs24 is csatlakozik, keressék a helyszínen zászlóinkat és munkatársunkat.

Április 18-án folytatódik az aHang, az Egységes Diákfront és az Országos Közös Akarat országjáró turnéja, ezúttal Nyíregyházára látogatnak el a szervezetek. Csütörtökön délután 14 órától várnak minden érdeklődőt a szervezők a Kossuth térről a Hősök terére vezető utcaszakaszon. A résztvevőknek lehetőségük nyílik megnézni a több százezer üres és érvénytelen konzultációs ívet, valamint betekinthetnek a STOP kormánypropaganda iskolabuszba is, amellyel az országot járják a szervezetek.

Emellett egészen 17 óráig bárki aláírhatja az aHang aktuális petícióit, és különböző aktivitásokban is részt vehetnek a kilátogatók. 17.30-tól a Korona Hotelben (Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 1.) pedig egy kerekasztal-beszélgetést szervez az aHang, az EDF, valamint az OKA, amelynek témája a közmédia helyzete lesz. 

A kerekasztal beszélgetés során olyan kérdéseket járnak körbe a meghívottak, mint hogy szabad-e a magyar média; a közmédia egyenlő-e a kormánypropagandával; milyen ma a „szabad” média helyzete Magyarországon; és hogyan jelenik meg az információ- és a média- hozzáférés esélyegyenlősége hazánkban. 

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

  • Bethlen Tamás – Szabolcs24,
  • Mikó László lapkiadó,
  • Kassai József újságíró,
  • Szalóki Viktor (moderátor) – aHang.

STOP kormánypropaganda kiállítás és beszélgetés Nyíregyházán

Event in Nyíregyháza, Hungary by aHang and Országos Közös Akarat on Thursday, April 18 2024 with 104 people interested and 32 people going.

Fotó: Borsod24

Kapcsolódó cikkek