Simán nyerte az egyik legfontosabb csúcsrangadót a Nyíregyháza, közel a feljutás

Megosztás

Ezúttal a 17 meccs óta veretlen Vasast kellett két vállra fektetni és ez viszonylag simán sikerült is, igazi hatpontos meccset nyert a Szpari.

A forduló csúcsrangadóján a Nyíregyháza Spartacus a bajnoki címért, a 17 bajnoki mérkőzés óta veretlen Vasas azért küzdött, hogy stabilizálja a feljutást érő második pozícióját.

A labdarúgó NB II 29. fordulójának nyitó mérkőzésén a listavezető Nyíregyháza Spartacus a második Vasast fogadta Balmazújvárosban. Úgy tűnt, már az első félidőben eldőlt a találkozó, ám az emberhátrányban játszó vendégek a második játékrész elején szépítettek. A Szpari időben kapcsolt. és azonnal visszaállította a kétgólos különbséget, amit meg is őrzött, ezzel újabb nagy lépést tett a feljutás és már a bajnoki cím felé is (3–1).

LABDARÚGÓ NB II
29. FORDULÓ
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC–VASAS FC 3–1 (2–0)
Balmazújváros, 1600 néző. Vezette: Berke Balázs (Horváth Róbert, Aradi József)
NYÍREGYHÁZA: Dala – Baki, Alaxai, Gengeliczki – Farkas B., Kesztyűs B. (Sigér Á., 69.), Nagy D. (Tamás O., 82.), Nagy B. – Gresó (Vass P., 77.), Beke P. (Novák Cs., 77.), Kovácsréti (Oláh B., 82.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
VASAS: Jova L. – Pávkovics (Ódor, a szünetben), Otigba, Baráth B. – Bakti (Girsik, 81.), Berecz, Hidi M. S., Urblík J. (Vida M., a szünetben), Doktorics – Tóth M. (Szalay Sz., a szünetben), Radó (Bukta, a szünetben). Vezetőedző: Gera Zoltán
Gólszerző: Nagy D. (9.), Kovácsréti (31.), Farkas B. (65.), ill. Berecz (62. – 11-esből)
Kiállítva: Hidi M. S. (39.)

(Nemzetisport.hu)

Kapcsolódó cikkek