Ruhákat akartak lopni Nyíregyházán, a rendőrség keresi őket

Megosztás

A két fiatalember már el is távolította az áruvédelmi eszközöket, de végül nem sikerült eltulajdonítaniuk a kiszemelt ruhákat, a kamera pedig felvette minden mozdulatukat.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/655/2024. bűnügyi számon lopás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint 2024. február 7-én 14 óra 30 perckor a két, eddig ismeretlen személyazonosságú férfi az egyik nyíregyházi üzletből ruhaneműket próbált meg eltulajdonítani, úgy hogy az áruvédelmi eszközt eltávolították és így a ruhákban kárt okoztak.

A rendőrség az üzlet biztonsági kameráinak felvételei alapján keresi az eddig ismeretlen személyazonosságú két férfit – adta hírül a Police.hu.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

A kamera segítségével készült felvételek nem sikerültek túl jól, de kiindulópontnak bőven jók lehetnek.

Kapcsolódó cikkek