Hatalmas vonatbalesetet rögzített egy autós, nem ért át a kamion a szerelvény előtt – videó

Megosztás

Egy rendkívül hosszú szállítmánnyal, kőkemény hídelemekkel a háta mögött haladt át a kamionos a vasúti átjárón, csak arra nem számított, hogy a másik oldalon hosszasan feltartják, a rakomány pedig bőven rálógott a sínre. A vonat pedig érkezett és hatalmas erővel csapódott be, kettészelve a másik járművet.

Az amerikai Tennessee államban vontatott  40 méteres hídelemet egy kamion. Az útvonalat egy vasúti átjáró is keresztezte, amelyen a szállítmány már nem jutott át. A balesetben a csőrős kamion, a mozdony és tíz vagon tönkrement.

Shocking video shows train plowing through truck carrying massive concrete beam

A freight train derailed in Tennessee after colliding with a truck carrying a concrete beam as it was crossing the tracks, police said.

A helyi hatóságok beszámolója szerint a baleset azért következett be, mert a kamion sofőrjét a vasúti átjáró után igen sokáig feltartották, csakhogy a hosszú szállítmány még a sínek felett volt, amikor érkezett a vonat. Csodával határos módon a durva balesetben a vasúti cég két alkalmazottja csak könnyebben sérült, a kamion sofőrje viszont megúszta karcolások nélkül. (via Vezess.hu)

Kapcsolódó cikkek