Piros lap és sérüléshullám miatt a nagy bajban is győzött a Nyíregyháza

Megosztás

Rengeteg körülmény szólt a Nyíregyháza ellen, de egy órát emberhátrányban játszva és további három embert is sérülés miatt elveszítve óriásit küzdött a csapat és nyert. A fontos három ponttal tapad a Nyíregy az éllovas Győrre.

Sőt, mivel a Vasas csak döntetlent játszott ezúttal, így még sikerült növelni is a fórt a harmadik helyezettel szemben.

A hazaiak két védőjüket sérülés miatt elveszítették, továbbá a hátsó alakzat vezére, Baki Ákos is korán befejezte a meccset piros lappal. Ha nem lett volna elég nagy a baj, Tímár Krisztiánnak a szünetben is sérülés miatt kellett változtatnia a csapatán.

LABDARÚGÓ NB II
15. FORDULÓ

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–BVSC-ZUGLÓ 2–0 (1–0)
Balmazújváros, 450 
néző. Vezette: Hanyecz Bence (Garai Péter, Varga Gábor) 
NYÍREGYHÁZA: Dala – Farkas B., Rjasko (Tamás O., 23.), Baki, Nagy B. (Alaxai, 28.) – Kesztyűs B., Toma (Sigér Á., a szünetben) – Kovácsréti, Nagy D., Géresi (Gresó, 77.) – M. Ramos (Novák Cs., 77.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
BVSC: Csenterics – Benkő-Bíró (Májer G., 66.), Vinícius, Hesz, Király Á. – Hidi P., Gergely P. (Csősz, 66.) – Vernes (Kelemen P., 75.), Szilágyi M. (Mitrovics, 86.), Mucsányi – Horváth R. (Tóth L., 75.). Megbízott vezetőedző: Kincses Ádám
Gólszerző: M. Ramos (25.), Alaxai (74.)
Kiállítva: Baki (33.)
MESTERMÉRLEG
Tímár Krisztián:
 – Többszörösen nehezített körülmények között játszottunk, mert a kiállítás mellett már az első félidőben kétszer kellett cserélnem, és a mély talaj is sokat kivett a lábakból. A csapat megmutatta, hogy nagy szíve van, igazi győztesekkel dolgozom! A második félidőben tudatosan visszaálltunk, ült az elképzelésünk, pontrúgásokat harcoltunk ki, és megszereztük a fontos második gólt, így megérdemelten nyertünk.
Kincses Ádám: – A gól hiányzott a játékunkból, úgy láttam, rúgtunk is egyet, de azt a játékvezető nem adta meg. Tudtuk, hogy a Nyíregyháza visszaáll a kiállítás után, és zárt védekezésből próbál előrejutni. Próbáltunk átlövésekkel kísérletezni, de nem jártunk sikerrel. Nem tudtunk élni a lélektani előnnyel, ezen dolgoznunk kell, és akkor az ilyen mérkőzéseken legalább egy pontot szerezhetünk. 

(Nemzetisport.hu)

Kapcsolódó cikkek