Letörte a vasúti sorompót a nyírségi autós, majd elhajtott

Megosztás

Nem zavarta az okozott kár, rendkívül gyorsan elhagyta a helyszínt az autós, miután letörte a vásárosnaményi sorompó rúdját.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 15070/802/2023. bűnügyi számon közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy eddig ismeretlen személyazonosságú járművezető közlekedett egy ismeretlen hatósági jelzésű tehergépjáművel a 41-es számú főúton Vásárosnamény irányából Nyíregyháza felé Nyírmada térségében 2023. november 9-én 12 óra körül. A járművezető a főút 39-40. kilométerszelvények között található vasúti átjáróban a fényjelző berendezés tilos jelzése ellenére behajtott, és az éppen lezáródó félsorompót letörte. A járművezető a cselekmény elkövetése után megállás nélkül tovább hajtott Nyíregyháza irányába.

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik a járművezetőről, vagy a baleset körülményeiről az jelentkezzen személyesen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is. (Police.hu)

Kapcsolódó cikkek