Borzalom Szabolcsban: nevelőapja büntetésből gerendához kötözte és olajos ronggyal betömte a 12 éves fiú száját

Megosztás

A 12 éves fiú nem kapott pénzt ételre az édesanyjától, ezért elvitt magával ezer forintot és vett belőle egy kis harapnivalót. Ezért kapott ki ilyen brutális módszerekkel.

Büntetésből vontatókötéllel egy gerendához kötözte, száját pedig gázolajos ronggyal tömte be egy 12 éves fiúnak a nevelőapja Dombrádon, számolt be az RTL Híradó.

Miután a fiú kiszabadult egy barátja családjához futott segítségért, ahol sírva elmesélte, mi történt és a karját is megmutattam, amin látszottak a kötél nyomai. A fiúra gyakran vigyáz a nagymamája és a nagynénje is, akik elmondták a híradónak, hogy a fiú azért kapott ki, mert elvitt otthonról ezer forintot az iskolába, mivel az anyja nem adott neki ételre pénzt. A fiú bement a helyi zöldségeshez, ahol vett Fornettit meg hat darab ,,duplacsokist”, a gyerek anyja viszont ezt elmondta a nevelőapának.

A nevelőapa ezután vontatókötéllel kifeszítette a fiút a garázsban a gerendához úgy, hogy a gyereknek csak a lábujja ért le. A fiú elmondása szerint több óra volt, mire ki tudott szabadulni. A nevelőapa nem akart nyilatkozni a híradónak, de a vérszerinti apa feljelentést tett a rendőrségen. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt rendelt el nyomozást.

Kapcsolódó cikkek