Most kapaszkodjunk meg, megépült a világ legrövidebb kerékpárútja a fideszes városban

Megosztás

Egészen elképesztő, döbbenetes, nehéz rá szavakat találni, hogy ennek mi értelme is volt. Mindenesetre erre a “hosszú” szakaszra ne nagyon szálljunk fel majd a biciklire, elfáradni biztosan nem fogunk. Tökéletes tükörképe az országnak a Szolnokon megépült “kerékpárút”.

A képet Kovács Krisztiánnak köszönjük, aki azt is hozzáfűzte a közösségi médiában, hogy ez szép teljesítmény… biztosan jobb lett így a kerékpáros közlekedés. Mindig azt gondoljuk, hogy Magyarországon már semmivel nem tudnak meglepni minket, főleg a lombok nélküli lombkoronasétányok és hasonló építmények láttán. Ilyenkor azonban rájövünk, hogy mindig érkezik valami teljesen új ötlet.

Szolnok különösen élen jár az ilyen különlegességekben, gondoljunk csak a hosszú hónapok alatt is befejezetlen aszfaltozásokra. Ez a néhány méteres kerékpárút azonban alighanem mindent visz. Pontos fellelési helye pedig Szandaszőlősön, a lámpánál található. A helyiek véleménye pedig szintén érdemes néhány szóra. “Átgondolt, szakszerű tervezés és kivitelezés! Gratulálok! Annak is, aki átvette!”

“Az ország tükörképe.” “Ez most tényleg komoly?” – értetlenkedtek többen is, de a képek sajnos nem átalakítás eredményei, hanem ez valóban így épül(t) és ekkora. Magyarország, 2024. Vajon lesz szalagátvágásos átadási ünnepség is? Hát akkor kerékpárra fel!

Kapcsolódó cikkek