Magyar Péter szerint a titkosszolgálat blokkolja az internetet az országjárásán

Megosztás

“Két napja elkezdte blokkolni a titkosszolgálat az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjáró körútjának helyszínein.” – írja közösségi oldalán Magyar Péter.

A Debreciner a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyszínek közül egy állomásra, Újfehértóra kísérte el Magyart, ahol elsősorban arra voltak kíváncsiak, mennyiben folytat másabb kampányt a szomszéd megyébe átérve, mint Hajdú-Biharban. Az hamar kiderült a lap számára, hogy a Tisza Párt európai parlamenti listavezetője igyekszik a térségre szabni a mondandóját, beszélt például a milliárdokból készülő Szabolcsi Alma Centrum nevű helyi almakutató intézetről, de megemlítette a Debrecenben és Nyíregyházán épülő akkumulátorgyárakat is.

A Debreciner arról számolt be, hogy a fórum végén Magyar már a közönség kérdéseire válaszolt, amikor egy stábtag jelezte neki, hogy elment az internet, nem tudnak élő közvetítést adni a Facebookon.

Többek között erről az esetről írt Varga Judit exférje:

“Két nap alatt egyszer tudtunk csak élő közvetítést adni itt a Facebookon. A fényképek Hajdunánáson készültek civil ruhás rendőrökről (titkosszolgálati munkatársakról?) és a feltételezhetően a blokkoláshoz használt eszközről. Legutoljára Újfehértón ment el a téren mindenkinél az érkezésünkkor minden térerő és a mobilnet, ami a rendezvény végén rögtön helyreállt. Felszólítjuk Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy állítsák le az orosz és észak-korai módszereket és ne korlátozzák az internet szabadságát és a szabad véleménynyilvánítást! A BBC tudósítója velem utazik délutántól és mindent dokumentálunk a hazai és a nemzetközi nyilvánosság számára. Elég volt, nincs hova hátrálnunk!”

A Debreciner tudósítása erre a linkre kattintva olvasható.

Péter Magyar

Add tovább! Két napja elkezdte blokkolni a titkosszolgálat az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjáró körútjának helyszíneinein. Két nap alatt egyszer tudtunk csak élő közvetítést adni…

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek