Ezer forintos belépő a Nyíregyházi Állatkertbe, óriási tömeget vonzott

Megosztás

Május utolsó napján több ezres tömeg volt kíváncsi az állatparkra, az egyetlen napig 1000 forintra csökkentett belépőjegyár megtette hatását. A látogatók pedig jól szórakoztak.

A Nyíregyházi Állatpark és egyben a két hete átadott Jégvilág Interaktív Állatbemutató a pénteki napon mindösszesen ezer forintért volt látogatható a nyíregyházi lakcímkártyával rendelkezőknek – adta hírül a Nyiregyhaza.hu. A park már a délelőtti órákban megtelt, rengetegen voltak kíváncsiak Magyarország egyik leglátogatottabb turisztikai látványosságára és az új, modern épületre, amely a sarkkörök világába kalauzolja el az érdeklődőket.

Két hete adták át Magyarország egyik leglátogatottabb turisztikai látványosságának új épületkomplexumát, a Jégvilág Interaktív Állatbemutatót. Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere az elmúlt héten közösségi oldalán jelentette be, hogy a Jégvilág és a teljes Nyíregyházi Állatpark egy napig, május 31-én mindösszesen 1000 forintért látogatható a nyíregyházi lakcímkártyával rendelkezőknek. A park pénteken már a délelőtti órákban megtelt, 13 óráig 5000 vendég érkezett.

A Jégvilág állatritkaságai mellett olyan interaktív elemekkel várja az érdeklődőket, melyek egyedülálló, feledhetetlen élményt nyújtanak. A VR tengeralattjáróval a Jeges-tenger élővilágát lehet megtekinteni, a Száguldó Folyón pedig fatörzsszerű hajókban ülve a folyó sodrása viszi végig a látogatókat az állatok között, az élményt pedig egy 10 méteres zuhanás koronázza meg – az elmúlt időszak tapasztalata alapján ez az újdonság a látogatók egyik legkedveltebb eleme.

Kapcsolódó cikkek