Újabb vereség az Európa bajnokságon, nehéz helyzetben válogatottunk

Megosztás

Az első félidőben megszorongattuk az egyik fő esélyes németeket, mi sajnos csak egy lesgólig jutottunk, a végén viszonylag könnyedén söpörte be a három pontot Németország.

Az első félidőben egy erősen véleményes találattal szerzett vezetést Németország, miközben mi is többször veszélyeztettünk, de csak egy lesgólig jutottunk. Németország ma jobb teljesítményt nyújtott, különösen a második félidőben, amit igazán sajnálhatunk, az a Svájc elleni mérkőzés, ahol minimum döntetlent érdemeltünk volna, de a sok védelmi hiba nem fért bele.

Mivel a gólkülönbségünk jelenleg -4 (1-5), így igen nehéz helyzetből várjuk pont nélkül a csoportmeccsek utolsó fordulóját Skócia ellen.

Németország – Magyarország: 2-0!

EURÓPA-BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 
CSOPORTKÖR
A-CSOPORT, 2. FORDULÓ
NÉMETORSZÁG–MAGYARORSZÁG 2–0 (1–0)
Stuttgart 51 000 néző. Vezette: Danny Makkelie (Hessel Steegstra, Jan de Vries) – hollandok
NÉMETORSZÁG: Neuer − Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt − Andrich (Can, 72.), Kroos − Musiala (Führich, 72.), Gündogan (Undav, 84.), Wirtz (Sané, 58.) − Havertz (Füllkrug, 58.). Szövetségi kapitány: Julian Nagelsmann

MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Fiola, Orbán, Dárdai M. – Bolla (Ádám, 75.), Nagy Á. (Kleinheisler, 64.), Schäfer, Kerkez (Nagy Zs., 75.) – Sallai (Csoboth, 87.), Szoboszlai – Varga B. (Gazdag, 87.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Gólszerző: Musiala (22.), Gündogan (67.)

Sárga lap: Varga B. (23.), Rüdiger (27.), Mittelstädt (89.), Szoboszlai (90+3.), Rossi (90+3.) 

Kapcsolódó cikkek