Kállai Mária narancssárga rovatával büntetett az év utolsó hónapjában

Megosztás

Kállai Mária, Jász-Nagykun-Szolnok megye 1-es számú választókerületének kormánypárti parlamenti képviselője decemberben az eddigiekhez képest is jobban bekeményített a közösségi oldalán. Ez talán nem lep meg senkit, hiszen az idei választásokon is őt indítja a Fidesz-KDNP frakciója.

Legutóbb Kállai Mária neve a Szolnokon zajló zavaros ügyek miatt merült fel, ugyanis a helyi cégek közül minimum megkérdőjelezhető mértékben nyertek a kormánypárthoz közel álló üzletemberek cégei a helyi beruházások során. Erről ugyan nem nagyon látni tisztázó információkat a politikus üzeneteiben, azonban narancssárga alapon közölt rövid posztjaiban rendszeresen bírálja az ellenzékieket. Hogy ezek mennyire tükrözik a saját véleményét és mennyire központosított üzenetek, azt kénytelenek vagyunk mindneki saját fantáziájára bízni. Annyit azért érdemes lehet megjegyezni, hogy míg Kállai a Facebookon rendkívül aktívan formál véleményt, addig a parlamenti üléseken a legkevesebbet felszólalók listáján előkelő helyet foglal el, azaz csekély kivételtől eltekintve sosem hallani a hangját az országházban.

Összegyűjtöttünk párat az országgyűlési képviselő decemberben publikált bejegyzéseiből.

Kállai narancssárga rovatában az egyik leggyakrabban visszatérő szó minden bizonnyal a “Gyurcsány”
Nem tudjuk, hogy Kállai mire alapozza ezeket az állításokat ilyen magabiztosan, ezek közül semmi se szerepel az ellenzék közös programjában.
Talán a legprimitívebb kormányzati reklámszöveg, amit az utóbbi időben olvashattunk.
December közepétől már inkább le se írja Márki-Zay Péter nevét.
Advent. FÉLELEM ÉS RETTEGÉS NELKÜL. Ünnepi.
December második felében kezdtek fogyni az ötletek.

A politikai műsorok közül legutóbb Juhász Péter internetes csatornája foglalkozott a politikussal, aki a szolnoki mutyik miatt bírálta az országgyűlési képviselőt.

Az ellenzéki összefogás valójában a jóval magasabb európai minimálbért szeretné bevezetni. Persze ehhez el kell törölni az előzőt.
Érdekes, hogy Gyurcsány neve még mindig többször fordul elő, mint a valódi ellenzéki vezetőé.
Ismét ismerős keretszöveg, ezúttal kismamákkal.
“Gyurcsányék kapitánya” már az MZP rövidítést se érdemli meg a hónap végéhez közeledve.
Kállai szerint támadás alatt a rezsicsökkentés és a minimálbér, amit még az infláció kompenzálására sem elegendő mértékben emeltek egy kicsit.

Kapcsolódó cikkek