Váratlanul kórházba került Gulyás Gergely miniszter, már meg is műtötték – a miértről hallgatnak

A miniszter úr szerencsés, mivel a jelek szerint a vizsgálatoknál nem kellett kivárnia a sort és olyan kórházba vitték, ahol megfelelő ellátást kapott. A beavatkozás sikeres volt, ám azt nem árulták el, mi is történt Gulyás Gergellyel.

Tovább olvasom

Sokaknál betelt a pohár, még Azahriah is a pénteki tüntetés szervezői között

Nemrég nálunk is óriási sikerű koncertet adott, eddig igyekezett távol tartani magát a politikától Azahriah, de vannak dolgok, amik mellett már ő sem tud elmenni és felemeli szavát. A szervezők szerint itt olyan elképesztő rendszerszintű gondok vannak, amit közel sem oldott meg Novák Katalin és Varga Judit lemondása.

Tovább olvasom

Kereszttűzben Novák Katalin a pedofilmentő-ügyben: törvénymódosítást kezdeményeznek

Egészen pontosan az LMP lépett a tettek mezejére, hogy ne adhassák már meg boldog-boldogtalannak az elnöki kegyelmet pusztán azért, mert a kormányzópártokhoz valamilyen módon közel álló személy(ek). A botrány továbbra sem csitul.

Tovább olvasom

Gazdatüntetést szervez Záhonynál az Országgyűlés fideszes alelnöke

Nyugat-Európával ellentétben azonban – nem túl nagy meglepetésre – itt nem a kormány ellen tüntetnek majd, a főszervező kifejezetten dicséri az Orbán-kormányt. Milyen szerencsénk van, hogy itt minden rendben van a mezőgazdaságban, kizárólag az ukrán gabona a gond.

Tovább olvasom