Magyar Péter Nyíregyházán – óriási tömeg fogadta

Megosztás

A Fidesz számára a legnagyobb félelem, hogy Magyar Péter kirántotta a lakosságot az évek óta látott teljes apátiából.

Nyíregyházán is sok érdekességet megtudhattunk a NER működéséről. A politikus szerint a kormány mindent megpróbál elfedni propagandával, és ez sok helyen működik is. „De szerintem Önök is látják, hogy napról-napra többen vagyunk. (..) Egyre több magyar ember mer kiállni, nem fél, annak ellenére, hogy fenyegetik az embereket. Itt is, Szabolcsban is, de egyébként Békésben, Baranyában, az összes megyében. Köremailek mennek ki a közintézményektől, a kormánypárti polgármesteri hivatalokból, iskolákból, óvodákból és kórházakból.

“Tegnap odajött hozzám egy radiológus-orvos, hogy hogyan fenyegették őket a nyíregyházi kórházban, hogy ha ki mernek menni a Tisza Párt rendezvényére, akkor el fogják őket bocsátani.

Milyen kórház igazgatóink vannak, mikor szinte nincs orvos, szinte nincs ápoló, és képes megfenyegetni a saját kollégáit 2024-ben az Európai Unióban, hogy ne merjen kimenni egy politikai rendezvényre” – mondta Magyar Péter Mátészalkán és Nyíregyházán is.

A kormányzati média valószínűleg azt írná (ha egyáltalán meg meri említeni Magyar Péter nevét), 200-300 ember lézengett, de a valóságot mindenki látta, aki ott volt és a képek is magukért beszélnek. A Fidesznek éppen ez a legnagyobb félelme, hogy Magyarország lakosságának nagy százaléka hirtelen kilépett az elmúlt években megszokott semmittevős apátiából. Valamit újra csavarni kell a választási törvényen, nehogy “baj” legyen 2026-ban.

Kapcsolódó cikkek