Győzike gyereknapon fűzte a kiskorúakat, hogy kérjék szüleiket, a Fidesz jelöltjére szavazzanak, mert…

Megosztás

… ha ugyanis a fideszes polgármestert újra megszavazzák a településen, akkor elhozza nekik oda a faluba Marics Petit. Az érintett természetesen semmit nem is sejtett arról, hogy a jó ideje narancsos Gáspár Győző belekeverte a politikai kampányba. Hadházy Ákos szerint ez már a politikai pedofília legalja.

A káli önkormányzati gyereknapon Gáspár Győző a hivatalosan független, de a Fidesz-KDNP Heves megyei listavezetője által támogatott Morvai János mellett többek között azt mondta, hogy a ValMar duó tagjával egy házban lakik, illetve: „Azt is megígérem nektek, hogyha polgármester urat visszajelöljük, és újra bizalmat adunk neki, akkor elhozom nektek ide a faluba Marics Petit.”

Győzike arra biztatta a sikongató gyerekeket, mondják el otthon a szüleiknek, barátaiknak, rokonaiknak is, hogy Morvai Jánosra kell voksolni. Az erről készült videót vasárnap osztotta meg Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Blikk megkereste Marics menedzserét, Varga-Szilágyi Zsoltot, aki azt mondta: „Ahogy eddig, úgy ezután is határozottan távol tartjuk magunkat a politikától. Semmiről nem volt tudomásunk, ami ott elhangzott, el vagyunk képedve, hogy ez megtörténhetett. Peti felhívta Győzőt, aki semmilyen értelmezhető magyarázatot nem tudott adni arra, hogy miért mondott ilyeneket. Bocsánatot kért Petitől, és tisztázták, hogy ilyen soha többet nem fordulhat elő.”

Kapcsolódó cikkek