Továbbra is készüljünk a pokoli hőségre, csak meglegyint egy-egy hidegfront, de meg sem érezzük

A negyven fok körüli hőséget annál inkább megérezzük. A nyugati határszéleken időnként érkezik néhány fokos felfrissülés, de Szabolcs megyében ebből sajnos túl sokat nem fogunk érezni. Egyelőre nagyon messzinek tűnik az elképesztő hőhullám vége.

Tovább olvasom

Heti lapszemle: a független vidéki média legérdekesebb cikkei az elmúlt héten

lapszemle

Hogyan ne fulladjunk vízbe nyáron, oktatóvideó az akkugyártás veszélyeiről, bolygóközi tér nyílt Sopronban. Az elutasított humorista esete Kecskeméten, 50 méteres sor a strandnál Szombathelyen. Románián keresztül Debrecenbe, furcsán kinevezett igazgató Szolnokon, nyaralásunk költségei Veszprémben – többek között ezek a témák érdekelték ezen a héten a Budapesten kívüli független újságok szerkesztőségeit és olvasóit.

Tovább olvasom

Kutyameleg van, a kutyáknak pedig még inkább

kutya

A nyári hőségben a kutyatartás fokozott figyelmet és felelősségteljes hozzáállást igényel. Az állatok jólétéért a gazdák a felelősek, és megfelelő odafigyeléssel elkerülhető az állatok szenvedése és az esetleges tragédiák. A megfelelő gondoskodással, óvintézkedésekkel és a kutyák igényeinek figyelembevételével biztosíthatjuk, hogy kedvenceink is biztonságosan és kellemesen éljék át a nyári forróságot.

Tovább olvasom