Újabb részletek derültek ki a szörnyű nyíregyházi gyermekgyilkosságról – videó

Megosztás

A 12 éves tiszarádi lány egy házban élt az őt szombaton megfojtó férfivel. A gyanúsított vallomása alapján a kislány állapotos volt tőle. Az anyuka vajon mindent tudott? A gyilkos ezt állítja.

Édesanyjával és annak sógorával, későbbi gyilkosával lakott egy tiszarádi házban az a 12 éves lány, akit a 32 férfi szombaton fojtott meg Nyíregyházán – számolt be az RTL Híradó.

A lány otthonában megsérült, ezért szombaton a nyíregyházi kórházba utazott a gávavencsellői férfivel. Onnan nem érkeztek haza, így a rendőrség vasárnap keresni kezdte a lányt. Néhány órán belül a férfit találták meg, aki a hatóságnak elmondta, szerelmi kapcsolatban állt a gyerekkel, akivel az orvosi vizsgálat után sétálni indultak az erdőbe, ahol veszekedni kezdtek, majd megfojtotta a lányt.

A lány édesanyja az RTL-nek azt mondta, semmi arra utaló jelet nem látott, hogy a férfi szerelmi kapcsolatban állt volna a lányával, Kingával, vagy furcsán közeledett volna hozzá. A nagymama viszont elmondta, neki a kezdetektől nem tetszett, hogy a férfi egy fedél alatt él az unokájával. Elmondása szerint még múlt csütörtökön sérült meg a lány, az udvaron belelépett egy szögbe, és kötözésre ment szombaton Nyíregyházára a férfivel.

A rendőrök a férfit a másik, gávavencsellői otthonában fogták el. A kihallgatásán mindent beismert, a nyomozók az általa elmondottak alapján találták meg a holttestet. Hogy szexuálisan is bántalmazta-e a lányt, egyelőre nem tudni. A letartóztatásáról csütörtökön dönt a bíróság.

Frissítés: Azóta megtörtént a letartóztatás, az RTL-nek hosszasan vallott a gyilkosságról a 32 éves férfi, miszerint a gyermek terhes volt tőle és meg is akarta volna tartani a babát, a férfi azonban nem, valószínűleg ez vezetett a gyilkossághoz. A férfi azt is elmondta, hogy az áldozat édesanyja mindent tudott a kapcsolatukról, még a terhességet is, az érintett azonban ezt tagadja.

Kapcsolódó cikkek