Autó gázolt Nyíregyházán, a vonat pedig a nyíregyházi IC vonalán

Megosztás

Nem a zebrán kelt át a hölgy, az autós pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. Szerencsére végül nem lett halálos kimenetelű a baleset, a Tokaj InterCity gázolása viszont igen.

Elütöttek egy gyalogost kedd este a Rákóczi úton. A középkorú nő nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen kívánt átkelni, így keletkezett a baleset. A gyalogos nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, erről a Nyiregyhaza.hu számolt be.

A Keleti pályaudvarról 7:25-kor elindult Tokaj IC (IC 560) a miskolci rendezőpályaudvarnál elütött egy embert, aki a balesetben életét vesztette. Csütörtök délelőtt baleseti helyszínelés miatt Miskolc-Rendező állomásnál korlátozást vezettek be, ezért a miskolci fővonalon a menetidő 10-20 perccel megnőtt.

– A balesetben érintett, a Keleti pályaudvarról 7:25-kor Miskolc-Nyíregyháza-Debrecen-Szolnok-Nyugati pályaudvar felé elindult Tokaj IC (IC 560) a Miskolc-Nyíregyháza szakaszon nem közlekedett, pótlására az eredeti indulási időben, Nyíregyházáról 10:31-kor mentesítővonat indult Debrecen-Szolnok-Nyugati pályaudvar felé (a vonat a Vonatinfó térképen nem volt követhető). (Mávinform)

Kapcsolódó cikkek