Érdekes: ezúttal egy rendőrautó mutatott be nehezen félreérthető büntetőfékezést – videó

Megosztás

Egy fedélzeti kamera azonban rögzítette az esetet, aminek ugyan némi feltartás volt az előzménye, de a rendőrautó egy hirtelen mozdulattal előzött, majd közel állóra fékezte ok nélkül járművét, megkülönböztető jelzés nélkül érkezve büntetőfékezett.

Egy autós kamerája rögzített egy igencsak szokatlan jelenetet Budapesten, az M1/M7 bevezetőjén, amikor egy rendőrautó sofőrje került konfliktusba egy másik autóssal. Aztán a zsaru konkrétan büntetőfékezést végzett, amint előre került.

A videón, ami a Bp-i Autósok közössége oldalán jelent meg, azt látni, hogy a belső sávban haladó szürke autó mögött jódarabig megy a rendőr, majd, mivel az nem sorol ki előle, végül sávot vált, de ekkor a másik autó is megteszi ugyanezt. A rendőr ezt követően megelőzi, és szinte állóra fékezve a kocsiját, lelassít a másik autó előtt.

Mint a videó készítője is írta és ahogy a felvételen is látszik, záróvonal volt azon a szakaszon, ahol fékezett a rendőr. Onnan már nem sorolhatott volna jobbra a civil autós. „Nem szállt ki a rendőr, szirénát nem kapcsolt, nem igazoltatott. Egyedül ült az autóban, társa nem volt. Tükörből úgy láttam, hogy közel állóra fékeztek, de nem álltak meg. A fékezés után besorolt a BAH-csomópont felé tartó sávba, sokáig mögöttem jött pár autó távolságra, majd az Alkotás úton előzött meg” – írta a videó készítője a Bp-i Autósok közössége oldalnak. A Hvg.hu megkereste az ügyben a rendőrséget, kérve a véleményezést, egyelőre nem kaptam választ. A lényeges rész a videó 50. másodpercétől következik. (A borítókép illusztráció)

Elege lett a RENDŐRAUTÓ SOFŐRJÉNEK, közel ÁLLÓRA FÉKEZETT egy autó előtt az M1-M7 bevezetőn

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/elege-lett-a-rendorauto-soforjenek-kozel-allora-fekezett-egy-auto-elott-az-m1-m7-bevezeton/ FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://www.mediamarkt.hu/hu/search.html?storeId=103952&langId=-19&searchProfile=onlineshop&channel=mmhuhu&searchParams=&path=&query=nextbase És a KpST Park: https://kpst.hu ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://www.stabil-fedel.hu – Minőségi tetőfedés kedvező áron, árgaranciával https://fellpack.hu – FELLPACK.HU – Csomagolóanyagok széles választéka raktárról – Zacskó, zsák, doboz, boríték, ragasztószalag és sok minden más https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.

Kapcsolódó cikkek